Ornamente standard

Va oferim peste 150 de modele de ornamente arhitecturale din polistiren atat pentru interior cat si pentru exterior la dimensiuni standard.

Vezi detalii

Ornamente personalizate

Consultati catalogul de ornamente personalizate pentru interior si exterior. Dimensiunile acestora sunt stabilite in functie de cerintele clientului.

Vezi detalii

Intrebări frecvente

Preturile sunt comparabile cu cele a ornamentelor arhitecturale din gama produselor standard (de serie), dar diferentele de dimensiune si complexitate vor fi reflectate in pretul final.
Vă invitam la sendiul companiei Oficlau Design pentru a vă prezenta monstre din gama standard a ornamentelor arhitecturale din polistiren. Daca acest lucru nu este posibil pentru dvs. , o să vă livram cu ajutorul curieratului monstre din categoria ornamentelor alese de dvs.
Ornamentele arhitecturale din polistiren produse de catre Oficla Design au culoarea crem. Textura si culoarea finisajului final pentru ornamentul livrat va fi ales de catre client dupa montare.
Filosofia noastră, consta in apropierea fata de cerintele clientilor, deci SIGUR ca putem executa profilele desenate de orice colaborator al viitorilor nostri clienti. De asemenea putem veni in intimpinarea propunerilor dvs. cu sugestii legate de utilitate, montaj facil si design adecvat.
Ca orice producator ce doreste să iși vadă produsul pus in operă așa cum trebuie, vă trimitem un membru al companiei Oficlau Design pregatit pentru a vă oferi consultanta in alegerea ornamentelor, tinand cont de arhitectura actuala a casei.